S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

InDesign osnovni

Osvojite osnove namiznega založništva in priprave tiskovin, načel oblikovanja ter osnove barvnega okolja in grafike.

Kotizacija

  • 259 EUR + DDV
Image

Datum in lokacija

Datum pričetka izobraževanja uskladimo s prijavljenimi udeleženci. Izobraževanje izvedemo, ko se oblikuje skupina od 5 do 10 prijavljenih udeležencev. Izvajamo izobraževanja za zaključene skupine iz podjetij na lokaciji naročnika. Za posameznike, ki potrebujejo urgentna usposabljanja zagotavljamo individualne konzultacije in programe.

Izobraževanja potekajo na sedežu podjetja (Kajuhova ulica 90, Ljubljana), za večje skupine pa izobraževanja priredimo v sodobno opremljenih partnerskih učilnicah.

 

Trajanje izobraževanja

3 dni / 15 šolskih ur

Komu je izobraževanje namenjeno

Izobraževanje je navdušencem in grafičnim oblikovalcem,  tiskarjem, ki želijo v prihodnosti izvajati projekte za revije, oblikovalske in oglaševalske agencije, časopise, založništva in druge tiskane medije. Posebna predznanja niso potrebna.

Naučili se boste osnov namiznega založništva, spoznali načela oblikovanja in osnove barv. Po koncu izobraževanja boste lahko samostojno oblikovali kvalitetne izdelke, ki bodo povečali kakovost in ugled vaše publikacije.

Pridobili boste

  • Spoznavanje okolja

Po kratkem opisu in zgodovini InDesigna, boste v prvi lekciji spoznali njegovo okolje, kateri meniji in orodja so vam na voljo in kje se nahajajo. Predstavili vam bomo tudi novosti v zadnji različici InDesignCS.

  • Namizno založništvo

Kaj je namizno založništvo ali Desk Top Publishing (DTP)? Kako deluje in komu je namenjeno?

  • Priprava tiskovin

Spoznali boste osnove priprave tiskovin, poglobili se boste v načrtovanje in postavitev strani (oblikovanje, skice, prelom).

  • Načela oblikovanja in barve

Naučili se boste videti razmerje, skladnost in uporabljati kontraste. S temi osnovami boste uspešno ustvarili profesionalen celoten videz vašega izdelka, katerega vam bodo zavidali prav vsi.

  • Barvno okolje in pisava

Spoznali boste barvne lestvice (CMYK, RGB, HBS) in kako se uporabljajo v DTP. Tipografija je pomemben del celotnega videza vašega izdelka. Primerna uporaba pisave lahko iz povprečnega naredi to, kar ste si vedno želeli - enkraten izdelek.

  • Grafika in uporaba

Spoznali boste razliko med vektorsko in rastersko grafiko, ter kako se uporabljata. Grafika se lahko shranjuje v različnih formatih dokumentov. Spoznajte jih in se jih naučite pravilno uporabljati, dodajte efekte na slikovne in barvne bokse in jih preoblikujte.

  • Osebne nastavitve in zaključek

Prilagodili si boste delovno okolje po vaši meri in si izdelali bližnjice za hitrejšo in lažjo uporabo programa. Na hitro boste ponovili lekcije in imeli možnost vprašanj za vašega mentorja.

Pomembne informacije

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo diplomo, s katero potrdimo visok nivo znanja, ki ga predavatelj prenesel na udeleženca.

Udeležencem iz podjetij, ki so stranke podjetja Hruška d.o.o., priznamo 10% popust.

Po prejeti prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate najkasneje 4 dni pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Hruška d.o.o., št. 05100 - 8011805959 (Abanka Vipa d.d.). Potrdilo o plačilu dostavite ob pričetku izobraževanja.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred pričetkom izobraževanja. Za kasnejšo odjavo ali neudeležbo kotizacije ne vračamo.

V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja z vračilom kotizacije.

Dodatna pojasnila o izobraževanju dobite na telefonski številki: 01 282 22 47

Natisni stran