S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Spletni nastop

Spletna mesta so sestavljena iz mnogih elementov. Od strategije, zasnove in načrtovanja do informacijske arhitekture ter same izdelave.

Spletne rešitve, z vizijo

Internet in z njim svetovni splet omogočata komunikacijo in dostop do informacij, ki so na voljo v vsakem trenutku. Ravnovesje oblikovnih rešitev, skrbno pripravljenih in urejenih vsebin, skrbno izbranih tehnologij ter marketinga, je ob profesionalni strežniški podpori ključnega pomena za uspešno spletno mesto.

Analiza

Podrobna analiza položaja, ciljev, konkurence ter sposobnosti podjetja omogoča razumevanje, ki je potrebno za izvedbo želenga spletnega nastopa. Spletni nastop je odvisen tudi mnogih dejavnikov, kot so npr. velikost, dejavnost, tržne poti, strukture procesov itd.

Strategija

Spletni nastop predstavlja stalno in vedno prisotno komunikacijo z vašimi ciljnimi skupinami. Spletni nastop lahko povezuje različne dejavnosti podjetja, iskalni marketing, spletno prodajo ter direktni marketing itd. Strategija nastopa zajema sklop procesov prilagojenim vašim željam in potrebam ter povezujejo akcije od osnovne postavitve do upravljanja vašega spletnega nastopa.

Natisni stran