S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Poslanstvo in vizija

Spoznajte kaj smo in kaj bomo postali.

Poslanstvo in vizija na poti do odličnosti

Agencija Hruška d.o.o. je prilagodljivo, multidisciplinarno, visoko-tehnološko, kreativno podjetje, ki pokriva celotno področje novih medijev.. Specializirali smo se predvsem za spletne, programske, oblikovne, multimedijske, marketinške in izobraževalne rešitve.

Podjetje dosega visoko stopnjo inovativnosti in pri razvoju naprednih tehnologij (s poudarkom na interaktivnih in multimedijskih tehnologijah) uporablja tako lastne človeške vire kot sodelovanje z institucijami znanja v Sloveniji.

Naši strokovnjaki sodelujejo pri razvoju rešitev, tehnologij in orodij, ki bodo v prihodnosti definirali standarde in tehnologije na področju razvoja IKT. Investiramo v razvoj lastnih inovativnih rešitev, s katerimi bomo konkurenčneje nastopali na trgu EU in drugih trgih.

Na segmentu razvoja in implementacije integralnih programov poslovne inteligence postajamo eno izmed vodilnih podjetij pri razvoju specializiranih IT sistemov v Sloveniji. Zagotavljamo najvišjo kvaliteto pri celotnem procesu razvoja, izkoriščmo interaktivne in multimedijske tehnologije ter kreativen pristop pri razvoju rešitev za naše naročnike - partnerje. Manjkajoče kadrovske kapacitete na projektih zapolnjujemo s sprotnim vitkim kadrovanjem.

Naše poslanstvo je razvoj in zagotavljanje sodobnih in poslovno učinkovitih informacijskih rešitev z namenom celovito uresničevati pričakovanja naročnikov.

Naša vizija je postati najboljša agencija za nove medije v Sloveniji in do leta 2011 prodreti na globalni trg IT rešitev!

Natisni stran