S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Illustrator napredni

Nadgradite znanje vektorskega oblikovanja z vrhunskim orodjem.

Kotizacija

  • 289 EUR + DDV
Image

Datum in lokacija

Datum pričetka izobraževanja uskladimo s prijavljenimi udeleženci. Izobraževanje izvedemo, ko se oblikuje skupina od 5 do 10 prijavljenih udeležencev. Izvajamo izobraževanja za zaključene skupine iz podjetij na lokaciji naročnika. Za posameznike, ki potrebujejo urgentna usposabljanja zagotavljamo individualne konzultacije in programe.

Izobraževanja potekajo na sedežu podjetja (Kajuhova ulica 90, Ljubljana), za večje skupine pa izobraževanja priredimo v sodobno opremljenih partnerskih učilnicah.

 

Trajanje izobraževanja

3 dni / 15 šolskih ur

Komu je izobraževanje namenjeno

Predznanje je potrebno v obsegu osnovnega znanja o delu z Illustratorjem, poznavanja orodij in menijev in manipuliranja z vektorskomi elementi.

Pridobili boste

  • Barva za napredne

Naučili se boste kako uprabiti barve iz vektorske ali bitmap grafike. Pri svojem delu boste uporabljali Blend in Mesh orodje, ki vam bo, skupaj z uporabo Illustratorjevih filtrov, omogočilo boljše in kvalitetnejše izdelke.

  • Transparenca

Vaše delo bo izgledalo veliko bolj profesionalno, če boste pri delu uporabljali transparenco (transparency). Spoznali boste netransparentne maske (opacity) in knockout skupine in detaljno pregledali vsako od 16 Illustratorjevih načinov prelivanja (blending modes).

  •  Filtri, učinki in oblika

Vektorska ali bitmap slika (celo fotografija) lahko z uporabo posebnih tehnik postane risba. Spoznali boste prelive (blends), efekte in filtre, s katerimi boste osupnili vse okoli vas.

  • Brushes, vzorci in simboli

Novejše verzije Illustratorja vam omogočajo lažjo in hitrejšo uporabo z novimi orodji za hitro ponovno uporabo dizajnov ali predmetov. Najprej se boste seznanili s Illustratorjevim čopičem, ki vam "barva " z vašimi lastnimi dizajni. Prav tako z lahkoto naredite lastne vzorce. Na koncu pa boste delali s simboli, skupnimi elementi v datoteki.

  • Maske, Stili in Izgled

Dodatna možnost hitrejšega in učinkovitega ustvarjanja. Maske (clliping mask) nam omogočajo prirezovanje vektorskih oblik. Pregledali boste stile (styles) in palete za prikazovanje (appearances palete), s katerimi kontrolirate izgled kateregakoli predmeta. Na koncu pa boste spoznali tudi akcije (actions), pripomoček s katerim lahko avtomatizirate pogoste naloge.

  • Povezave

V zadnji lekciji boste spoznali kako Illustrator uporabljati skupaj z drugimi programi iz Adobe. Poskusili se boste v uvažanju in izvažanju dokumentov in spoznali katere formate dokumentov podpira Illustrator.

Program


Pomembne informacije

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo diplomo, s katero potrdimo visok nivo znanja, ki ga predavatelj prenesel na udeleženca.

Udeležencem iz podjetij, ki so stranke podjetja Hruška d.o.o., priznamo 10% popust.

Po prejeti prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate najkasneje 4 dni pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Hruška d.o.o., št. 05100 - 8011805959 (Abanka Vipa d.d.). Potrdilo o plačilu dostavite ob pričetku izobraževanja.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred pričetkom izobraževanja. Za kasnejšo odjavo ali neudeležbo kotizacije ne vračamo.

V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja z vračilom kotizacije.

Dodatna pojasnila o izobraževanju dobite na telefonski številki: 01 282 22 47

Natisni stran