S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Photoshop napredni

Industrijski standard poglobljenega obdelovanja bitne grafike.

Kotizacija

  • 289 EUR + DDV
Image

Datum in lokacija

Datum pričetka izobraževanja uskladimo s prijavljenimi udeleženci. Izobraževanje izvedemo, ko se oblikuje skupina od 5 do 10 prijavljenih udeležencev. Izvajamo izobraževanja za zaključene skupine iz podjetij na lokaciji naročnika. Za posameznike, ki potrebujejo urgentna usposabljanja zagotavljamo individualne konzultacije in programe.

Izobraževanja potekajo na sedežu podjetja (Kajuhova ulica 90, Ljubljana), za večje skupine pa izobraževanja priredimo v sodobno opremljenih partnerskih učilnicah.

 

Trajanje izobraževanja

3 dni / 15 šolskih ur

Komu je izobraževanje namenjeno

Odkrijte skrivnosti najpopularnejšega orodja za obdelavo slik. Po zaključku izobraževanja boste seznanjeni z naprednimi funkcijami in orodji Photoshopa in boste sposobni ustvariti zanimive fotografije in fotomontaže. 

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki imajo osnovno znanje Photoshopa in bi radi pridobili nove izkušnje in poglobili znanje o orodju. 

Pridobili boste

  • Risanje z orodji (Pen, Path, Shapes)

Da bi vaš Photoshop projekt dobil profesionalen izgled, morate začeti razmišljati kot ilustrator. V prvi lekciji boste raziskali uporabo orodij za risanje in se naučili, kako enostavni podobi dodati zanimive efekte.

  • 3D tehnike

S Photoshopom lahko ustvarjate zanimive trodimenzionalne podobe . Naučili se boste uporabljati   orodja za prosojnost (Transparency), zlivanje (Blending) in plasti (Layers). Raziskovali boste ustvarjanje nove navidezne dimenzije in spoznali, kako lahko ustvarite globino.

  • Napredne tehnike uporabe čopiča (Brush Tool)

Da bi znali narediti zanimive foto realistične teksture in efekte, je potrebno natančno raziskovanje Photoshopovega orodja Brush Tool (čopič). V tej lekciji se boste naučil narediti, shraniti in spretno uporabljati čopiče. Spoznali boste digitalno pisalo in njegovo uporabo.

  • Maske, kanali in izbire

Z njimi boste ustvarili profesionalne fotomontaže in kolaže. V tej lekciji se boste dodatno poglobili v uporabo orodij za ustvarjanje zanimivih efektov in popravljanje fotografij. Naredili boste zahtevno fotomontažo z uporabo spretnosti, pridobljenih v četrti lekciji.

  • Retuširanje in popravljanje fotografij

Ste v roke dobili fotografijo, ki bi lahko bila boljša? Z znanjem, pridobljenim v tej lekciji, to ne bo več problem. Spoznali boste razlicna orodja (Healing, Pathing, zamenjava barv,?) in z njimi ustvarili idealne fotografije za uporabo doma ali v službi.

  • Po Photoshopu?

V zadnji lekciji se boste naučili objaviti svoje delo tako, da najbolje poudarite kvalitete vaših stvaritev na način, ki najbolj ustreza okoliščinam projekta. Spoznali se boste tudi z osnovami izdelave portfolija.

Pomembne informacije

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo diplomo, s katero potrdimo visok nivo znanja, ki ga predavatelj prenesel na udeleženca.

Udeležencem iz podjetij, ki so stranke podjetja Hruška d.o.o., priznamo 10% popust.

Po prejeti prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate najkasneje 4 dni pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Hruška d.o.o., št. 05100 - 8011805959 (Abanka Vipa d.d.). Potrdilo o plačilu dostavite ob pričetku izobraževanja.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred pričetkom izobraževanja. Za kasnejšo odjavo ali neudeležbo kotizacije ne vračamo.

V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja z vračilom kotizacije.

Dodatna pojasnila o izobraževanju dobite na telefonski številki: 01 282 22 47

Natisni stran