S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Spletne aplikacije

Spletni razvijalci agencije Hruška spadajo med najboljše v Sloveniji in uporabljajo najnovejše tehnologije (html/xhtml, css itd.). So v koraku s časom in redno spremljajo aktualne smernice razvoja.

Za velika podjetja in male podjetnike

Naše programske rešitve zajemajo:

  • razvoj programov na različnih operacijskih sistemih in platformah (Unix, Linux, MacOS, MacOSX, Windows, mobilna telefonija, dlančniki)
  • odprte tehnologije in najnovejše tehnologije (java, python, perl, php, sql, xml, xhtml, soap, zope, pdf, swf)
  • razvoj internetnih in informacijskih tehnologij
  • implementacija masovne personalizacije tiskovin, e-obrazcev in e-dokumentov
  • sisteme za upravljanje z dokumenti

Programske rešitve, za lažje delo

Hiter razvoj informacijskih tehnologij povečuje potrebe po kvalitetni programski opremi, ki temelji na novih tehnologijah in standardih. Vedno pogosteje se uporabljajo odprti standardi, ki se nenehno dopolnjujejo.

Prav poznavanje in obvladovanje najnovejših in nenehno razvijajočih se tehnologij vzame veliko časa in znanja, zato nam zaupajte svoje težave in skupaj jih bomo spremenili v vaše poslovne prednosti.

Imamo izkušnje z vodenjem razvojnih projektov. S svojimi izkušnjami in znanjem smo sodelovali (in sodelujemo) z različnimi podjetji, doma in v tujini.

E-trgovine, trgovine z navdihom

Širom sveta, priznani inštituti s svojimi raziskavami spletnim trgovinam napovedujejo nadaljni razcvet. Vsak dan v spletnih trgovinah nakupuje milijone ljudi, ki s svojimi nakupi ustvarjajo preko 1000 milijard dolarjev prometa.

Na podlagi teh podatkov vam lahko zastavimo vprašanji:

  1. Zakaj vaše produkte/artikle prodajate lokalno, če jih lahko ponudite celemu svetu?
  2. Ali mislite, da je vaš produkt/artikel nemogoče uspešno prodajati preko spletne trgovine?

Če na vprašanji niste jasno in hitro odgovorili, nam pišite na damijan (at) hruska.si in pripravili vam bomo pot za globalni nastop na trgu.Natisni stran